Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byscie zrobili?

matteom5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście zrobili, gdybyście mieli 2 junglerow z czego: 1. Rammus, całkiem normalny, gankowal. 2. EZREAL! Tylko siedział i czyścil kampy, strollowal, mial iść adc ale nie, BO 40 GAMES EZREAL JUNGLE IN S3. Co byscie zrobili gdybyście mieli takiego nooba?

Opublikowano

Otworzyłbym okno i z prędkością wyskoczył z niego krzycząc Pantheon Ulti!

A tak na poważnie to nic. Znam to bo sam tak miałem pare razy tylko, że 2 afczyło i 1 trollował więc normalka ;p

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

To miałem jeszcze lepszą sytuację na rankedzie, byłem unranked, pierwsze 10 rankedow.

2 na topie, jax adc i fizz support.

Najlepiej dac takim reporty, pomaganie druzynie przeciwnej, trollowanie

Opublikowano

Ignore, do 20 minuty na serio a jak tfy bylyby ciagle przegrywane = whatever

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A ja bym grał specjalnie razem z nim :) On dostanie reporta i tyle. Szkoda nerwów

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Po prostu grać, też miałeś kiedyś 2 junglerów i to wygrałem, btw. zawsze ale to zawsze !! Jak masz trolla w teamie to wygrywasz LOL Zauważyłem to grając samemu jak i specując znajomych tak więc.... Troll op, zawsze win nawet 0:37 i będzie win w 95%

E6c9g1v.gif

Opublikowano

A może to ty byłeś tym noobem że mu zinstalokowałeś adc i poszedł chłopak na dzungle.

Zawsze można próbować współpracować z sojusznikami nawet jeśli są rodzina Trundl'a.

Opublikowano

Eh ten ze swoimi życiowymi problemami :) miej wyjebane a będzie ci dane... Dokładniej będzie ci dane wyjść z tego silvera 2 jeśli zmienisz nastawienie. Będziesz podchodził do gry z luzem. Przestaniesz się przejmować że przegrałeś każdy przegrywa nawet w d1 trafiają się słabsze gry.

Opublikowano

Co bym zrobił? A przepraszam czy moja opinia co bym zrobił pomoże Ci rozwiązac ten nurtujący, niekończący się temat?

Ja osobiście bym odinstalował grę skoro tak przez nią cierpisz i trolle doprowadzają cię do łez...

Opublikowano

Jeśli chodzi o wychodzenie z lobby to owszem tracić LP , ale MMR nie zmienia . Co do tego że jak ma się trolla to win , to w pewnym sensie tak , miałem takie sytuację , zazwyczaj są to wyjadacze gry którym się nudzi , ale raczej zadko ogólnie trolle ;D raz sam się nudziałem to ranked twitch jungle GG 9/3/23 ;P , polecam anivie support xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Budowniczy
Opublikowano

Gral bym do usranego spushowania jako zawsze moze ktos wyjsc z przeciwnej druzyny oraz majac kompletnie full build wszystko moze sie zdazyc a zreportowac i tak bym zapomnial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...